Szabó József vadászíró bemutatkozása

Szabó József vadászíró bemutatkozása

ÜDVÖZLET AZ OLVASÓNAK!

Először megköszönöm, hogy időd egy részét rám fordítod. Bár ha jobban belegondolok, rá kell jönnöm, hogy nem rám vagy kíváncsi, hanem arra, amit írok és arra, hogy mindezt hogyan teszem.
A legfontosabb kapocs, ami bennünket össze- és téged itt tart most, az a természet folyton megújuló imádata bennünk. Ez ma már sajnos a vadászatnak nem követelménye, de aki igazán jó vadásszá szeretne válni, annak alapfeltétel!

Erdei hangulatok – lelki rezgések. Megnyugtat, ringat, akár egy könnyű álom.

A lelki szimfóniák költője az erdő, s az így elképzelt erdei dallamok visszhangja végigkísér bennünket életünkön.
Aki a hangulatokból jobban kiveszi a részét, az a természetimádó – de a vadász az, aki mindenüvé elvezet, ahol a hangulat megterem.

– írja a legszakavatottabb természetimádó-vadász.
Bársony István – Az erdők könyve

KEDVES OLVASÓ!

A látottakat rendszerességgel igyekszem bővíteni, olvasni- és látnivalóban egyaránt. Az élmények nagy része a valóságon alapul, egyes részei lehetnek az író képzeletének szülöttjei! Ha valaki az egyes szereplőkben magára ismer, az csak a véletlen műve!

Itt köszönöm meg keresztfiaimnak, hogy egy 48 éves, 3 gyermekes, anyagiakban nem dúskáló, – de soha nem nélkülöző, egyszerű és boldog embernek segített abban, hogy álmai megvalósulásában előbbre lépjen, – megalkotta számomra ezt az oldalt!

Marci fiamnak köszönet, hogy segít eligazodni a számítógépes világ egyszerű útvesztőiben.

Pétervására, 2011. január 15.

Kapcsolat