Blog

fehova

FEHOVA 2019

Új könyv az idei FeHoVa-n! (2019. február 7-10.) Szeretettel várok minden érdeklődőt könyveimmel az A pavilon 304-es standján, a legrangosabb

Tovább olvasom
vadászat horgászat fehova

FEHOVA 2017

Tisztelt látogatók! Nagy örömmel töltött el, hogy sokan eljöttek és vásároltak a könyveimből!Remélem jövőre is találkozunk! Vadászüdvözlettel: Szabó József

Tovább olvasom

Vonulás

Nem minden nap lát ilyet az ember ezért szeretném veletek megosztani a következő videót: Ugyanez következik csak autóval. Azért talán

Tovább olvasom

Üdvözlet, Tél Úr!

Délután Brúnóval kiszabadítottuk Baltazárt, nem sokkal később egy kétéves kancsival találkoztunk a napraforgó tarlóján.
Békesség néki odaát!

Tovább olvasom

Interjú Szabó Józseffel – 12 hónap meséi az erdőből

Részletes interjút készített velem az nsspress.hu. Ajánlom mindenkinek, mert sok érdekes dolgot megtudhatnak! 🙂 A következő linken olvashatják el: http://nsppress.hu/12-honap-mesei-az-erdobol/ Forrás:  http://www.programturizmus.hu/media/image/big/ajanlat/pihenes/udules/udules-vadasz/5/1390-nagyberek-vadaszat.jpg

Tovább olvasom

Vadak a képeken – Valaczkai Erzsébet

Vadkan, verekedő nyulak, rókák.

Az erdei élet és az ott élő állatok az állandó témái Valaczkai Erzsébet grafikus-festő képeinek. Ezekből nyílott nemrégiben kiállítás a nagykállói Művelődési Központ kamaratermében, ahol a Csergezán-díjas festőművész legjobb alkotásaiból láthattak a látogatók egy válogatást.

Tovább olvasom

Össztűz a vadászokra

A vadászat megszüntetését szorgalmazza, és pszichopata gyilkosokról ír egy harcos Facebook-közösség. A vadászoknak is van véleményük. Megnéztük közelebbről, ki mivel lő.
A sorozatgyilkosok ugyanúgy elrendezik áldozataik tetemét, ahogy a vadászok a terítéket – hoz egy érdekes szempontot a Vadászatra nincs szükség nevű közösség a Facebookon. Az oldal alapítói azt bizonygatják, hogy ez nem sport, hanem „közveszélyes pszichopaták” időtöltése; nem vadgazdálkodás, hanem kézhez szoktatott szegény állatok leöldösése.

Tovább olvasom

Kapitális vadat lőttek Babosdöbréte mellett

Aranyérmes trófeájú gímszarvasbikát ejtett el egy hajnali lesvadászaton egy magyar vadász Babosdöbréte határában, a Zalaegerszegi Nimród Vadásztársaság területén. A pénteki trófeabírálaton a 13,56 kilogramm trófeasúlyú agancs 239,73 pontot ért el. A kapitális vadat Szili Gábor bérvadász lőtte, aki szerint több napja voltak a területen, de korábban csak kisebb bikákat láttak. A szarvast 100 méterről lőtte.

Az árjegyzék alapján egy ekkora trófea várhatóan 3,5 millió forintba kerül a Nimród Vadásztársaság területén. Aki ilyen nagy bikára vadászik, tudnia kell, hogy mindez milyen költségekkel jár – mondta Szili Gábor.

Tovább olvasom

Szenzációs trófea Somogyban: 25 éve nem lőttek ilyen szarvasbikát

Különleges gím bikát ejtettek el a napokban a Surján-Kaposvölgye vadásztársaság területén, mindjárt a vadászati szezon elején. Sárhegyi Ottó, a vadásztársaság elnöke szerint legalább 25 éve nem lőttek ilyen, szaknyelven szólva páros 14-es koronájú aganccsal ékeskedő szarvast. A körülbelül 11 éves állat trófeájának súlya 12,85 kilogramm, mindkét oldalán hét-hét ága van az agancsnak.

Tovább olvasom