3 évesek lettünk

Üdvözlök minden érdeklődőt és látogatót, vadászt, vagy a természet csodálóját!

Honlapom már a harmadik évébe lépett. Először csak egyszerű naplóként működött. Miután megszületett az első könyvem kiadásának gondolata, beláttam, hogy minden történetet, mely az alatt az egy év alatt történt velem, nem oszthatom meg itt a látogatókkal, hiszen a könyv témája ugyanez volt: mi történik egy olyan emberrel, akinek már nem csak a hobbija, hanem az életformája a vadászat, és akinek mindennapos találkozása a természettel, lelki találkozásokká vált.

Azért akad olasnivaló jócskán. Azok akik erre szomjaznak, több oldalon át olvashatják, szemezgethetik  a leírt eseményeket, melyek egyébként tényleg megtörténtek velem. Ezeket az első könyvemből válogattam. Kérem figyeljék a dátumokat, így időrendben tudnak haladni.

A napló mellett néhány novellát is feltöltöttem. Azért csak néhányat, mert a második könyvem a “Harangszó” éppen novellákat, köztük ezeket is tartalmazza.

Megrendelhetik a könyveimet ide kattintva egy levél írásával.

A képek és a videok állandóan változnak.

Szabó József

Szólj hozzá!

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.