3 évesek lettünk

Üdvözlök minden érdeklődőt és látogatót, vadászt, vagy a természet csodálóját!

Honlapom már a harmadik évébe lépett. Először csak egyszerű naplóként működött. Miután megszületett az első könyvem kiadásának gondolata, beláttam, hogy minden történetet, mely az alatt az egy év alatt történt velem, nem oszthatom meg itt a látogatókkal, hiszen a könyv témája ugyanez volt: mi történik egy olyan emberrel, akinek már nem csak a hobbija, hanem az életformája a vadászat, és akinek mindennapos találkozása a természettel, lelki találkozásokká vált.

Azért akad olasnivaló jócskán. Azok akik erre szomjaznak, több oldalon át olvashatják, szemezgethetik  a leírt eseményeket, melyek egyébként tényleg megtörténtek velem. Ezeket az első könyvemből válogattam. Kérem figyeljék a dátumokat, így időrendben tudnak haladni.

A napló mellett néhány novellát is feltöltöttem. Azért csak néhányat, mert a második könyvem a “Harangszó” éppen novellákat, köztük ezeket is tartalmazza.

Megrendelhetik a könyveimet ide kattintva egy levél írásával.

A képek és a videok állandóan változnak.

Szabó József

További olvasnivalók

FEHOVA 2019

FEHOVA 2019

Új könyv az idei FeHoVa-n! (2019. február 7-10.) Szeretettel várok minden érdeklődőt könyveimmel az A pavilon 304-es standján, a legrangosabb hazai vadászati kiállításon, vásáron. Régi árak, új könyv, ajándék dedikálással! + peddignáddal fonott vadász-díszüvegek!...

Vaddisznóláz a Magyar Vadászon!

Tisztelt Olvasók, Érdeklődők! Könyvem elérhető a magyar vadász hivatalos honlapján is: https://www.magyarvadasz.hu/index.php?p=hirdetes&id=15643 De ha szívesen olvasnák könyvemet, akkor ide kattintva tudják megrendelni. Vadászüdvözlettel, Szabó...