Harangszó

Tisztelt Érdeklődők!

Megvallom, nehéz megszólalnom ennyi hallgatás után. Kilenc hónap hosszú idő! Kicsit szégyellem magamat, de rá kellett jönnöm, hogy ezt a naplót olyan rendszerességgel, mint ahogyan eddig vezettem, nem lehet. Annak is van oka, hogy ez alatt az idő alatt miért nem gyarapodott ez az oldal egy árva sorral sem.

Menet közben kedvet kaptam, és elkészült a második könyvem, mely a héten megy a nyomdába. Pontosabban, mivel rengeteget okultam az első hibáiból, ez már jóval “könyvebb”, mint az volt! (Remélem, még nem felejtettem el, hogyan kell képet feltölteni. Megpróbálom a borító tervét.)

Sajnos, nem sikerült. Valószínű, hogy túl nagy paraméterekkel rendelkezik, mert ez ment a nyomdába. Ha készen lesz, a fotót feltöltöm.

A könyv címe: Harangszó

Tizenkettő önálló novellából áll, 145 oldalon, mely közös munka eredménye. Sok kedves, ember közös munkája. Olyan embereké, akik önzetlenül segítenek egymásnak abban, amiben mesterek! Milyen kellemes érzés, hogy vannak még ilyenek! Nem is hittem volna, ebben az eszeveszett világban! Én csak megírtam, az ő odaadó munkájuk nélkül nem teljesedett volna ilyen egésszé, mint amilyenné vált! Nézzük hát, kik Ők!

Az illusztrációkat (minden novellához egyedi) és a lélegzetelállító borítót Valaczkai Erzsébet C.I.C. művészeti nagydíjas, Csergezán Pál-díjas grafikus művész végezte.

Szerkesztette, tördelte és számítógéppel rendezgette: Boros Beáta

A helyesírást javítgatta és stilisztikailag korrigálta, azaz lektorálta: Kecskés Attiláné ( Vincze Éva )

A hátoldalra azokat a szívet melengető, lélekemelő sorokat írta: Pádár Zsófia

És persze a nyomda: Nyomell Kft. Budapest

Mindannyiuknak köszönöm!

 

További részletek: Harangszó

Szólj hozzá!

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.