Szabó József: Elhallgatott pillanatok

a negyedik kötet
144 OLDAL, KEMÉNYKÖTÉSŰ

BORÍTÓ ÉS ILLUSZTRÁCIÓ: VALACZKAI ERZSÉBET – C.I.C. nemzetközi nagydíjas, Csergezán Pál-díjas, a MAGYAR ARANY ÉRDEMKERESZTTEL kitüntetett grafikus-festő

FOTÓ: SZABÓ MÁRTON

KÖNYVAJÁNLÓ: PÁDÁR ZSÓFIA

SZERKESZTŐ: BOROS BEÁTA

ÍRÓ: SZABÓ JÓZSEF

 Az Elhallgatott pillanatok első kiadásának példányai elfogytak, átmenetileg nem rendelhető!
És hiába tanítok meg valakit válogatva, tág szemmel, csordultig telt szívvel, reszketve, fáradva, ujjongva vagy letörten, a szépet és a jót keresve vadászni, ha az illetőnek nem a vadászat kell, hanem a vad.
Fekete István gondolatai hatják át Szabó József vadászkalandjainak újabb történetét, aki ismét kézen fog, és az erdőbe kalauzol bennünket. Ezúttal azonban nemcsak a vadászat szépségeire, annak mámoros beteljesülésére, de az abban rejlő titkokra, félelmekre, kudarcokra is példákat hoz.
Ki ne tartana hát vele egy olyan utazáson át, amely megfélemlít, elgondolkodtat, és a vadászat oly berkeibe vezet el bennünket, ahová – elhivatottság híján – csak a könyv lapjain keresztül nyerhetünk betekintést, és lehetünk részesei egy olyan világnak, amelyet máskülönben sohasem ismerhetnénk meg.
Hogy hogyan nevelhet egy vadászkönyv emberségre? A kérdésre megannyi válasz létezik, ám a titkot Szabó József kiváló munkával szőtte bele legújabb kötetébe.
Pádár Zsófia

További történetek a könyvből

Személyesen 3.000.- Ft.
Ajánlott levélként feladva 3.930.- Ft.

További könyvek