Az őz odament a vadászhoz

Évtizedes vadászmúlt ide vagy oda, ez után ő sem volt képes lelőni az állatot.

20161022oz

Elég kellemetlen tud lenni, mikor a kiszemelt préda barátságosan odajön hozzánk, hogy kapjon egy kis szeretetet. Legalábbis a vadászat szempontjából, amúgy nyilván a világ legmenőbb dolga. Erről számolt be Jordan Maxon is, akinek különös találkozása volt egy vakmerő őzzel a wisconsini erdőben.

A férfi épp fölállította a lest, mikor egy tisztáson megpillantotta a kíváncsiskodó bakot, amely egy kis idő után közeledni kezdett hozzá. Maxon erre kedvesen hívogatni kezdte, az eleinte kissé óvatos őz végül annyira közel jött hozzá, hogy még a fejét is meg tudta vakarni.

A 12 év alatt, amióta vadászni járok apámmal és a nagybátyáimmal, még sosem láttam ehhez foghatót

– mondta Maxon, aki ez után képtelen lett volna lelőni az állatot, bár azért nem bírta megállni, hogy hozzátegye: „Pedig szép kis préda lett volna”.

Íme a videó, a lényegi rész a második perc után kezdődik:

Címlapi kép:
AFP

Forrás:
http://www.unikornis.hu/elet/20161022-vadaszat-video-vicces-hihetetlen-cuki.html

 

További olvasnivalók

FEHOVA 2019

FEHOVA 2019

Új könyv az idei FeHoVa-n! (2019. február 7-10.) Szeretettel várok minden érdeklődőt könyveimmel az A pavilon 304-es standján, a legrangosabb hazai vadászati kiállításon, vásáron. Régi árak, új könyv, ajándék dedikálással! + peddignáddal fonott vadász-díszüvegek!...

Vaddisznóláz a Magyar Vadászon!

Tisztelt Olvasók, Érdeklődők! Könyvem elérhető a magyar vadász hivatalos honlapján is: https://www.magyarvadasz.hu/index.php?p=hirdetes&id=15643 De ha szívesen olvasnák könyvemet, akkor ide kattintva tudják megrendelni. Vadászüdvözlettel, Szabó...